+359 895 444 333 credit@newton.bg

Стани наш партньор!

Ела в отбора на „Нютън Ипотечни Консултанти“. 

Предай добро на друг и помогни на приятел, който иска да тегли жилищен кредит или има съществуващ в някоя банка. Зарадвайте Вашите близки, познати, клиенти и партньори като им споделите за ползите от нашата консултантска услуга. Препоръчайте ни и започнете да печелите от услуга, която подобрява живота на хората като им спестява време, усилия и средства.

Защо Newton?

 

Двдвяд

Елате при нас и ни помогнете да направим жилищното кредитиране по-добро изживяване за хората.

Присъединете се към нашите усилия да направим процеса на кредитиране по-лесен и приятен за хората, които искат да сбъднат мечтата си за свой собствен дом или търсят изгодна инвестиция в имот. Ние работим в полза на клиенти, колеги и партньори за един по-благополучен финансов живот, който е основан на доверие, лоялност и прозрачност.  С нас всичко е лесно!

Възможности и ползи от работата с нас

Развитие

чрез надграждане на професионални умения и използване на добрите практики в ипотечното кредитиране.

Обучение

Професионално развиваме и надграждаме Вашите умения и компетенции. Организираме обучения и семинари. 

Растеж

в приходите и увелечение на печалбата от нов и съществуващ ипотечен бизнес чрез синергия на процеси и хора.

Маркетинг и Продажби

Работим професионално и в сферата на маркетинга като прилагаме атрактивни бонус схеми и ви подпомагаме с реклама.

Сигурност

Ние следим за качеството на Вашето ипотечно портфолио и Ви държим информирани за нивото на риск, който управлявате.

 

Ноу - хау

Безплатен достъп до висока ипотечна експертиза, персонализиран работен процес и адекватна подкрепа дори и в най-заплетения ипотечен казус.

С нас кредитирането е успех със стил!

Ние имаме експертизата, опита и ноу хау-то в ипотечното кредитиране. Създадохме партньорска програма Newton – ипотечни шампиони за професионалисти като теб! Ако си професионалист – брокер, застраховател или друг специалист на свободна практика, с нас можеш ще увеличиш доходите си, да разчиташ на бърза и експертна подкрепа в областта на банковото кредитиране, а клентите ти ще останат още по-доволни от твоите услуги и ще те препоръчват повече!
Кандидатствай с бутона отдолу:

Какво печелите с  Newton Mortgage Champions?

„Нютън Ипотечни Шампиони“ е продажбена програма за жилищни кредити, която цели по-голяма печалба за нашите бизнес партньори, по-добра ефективност при работа и повече доволни клиенти теглещи жилищен кредит от банка. Нашата ипотечна програма съдържа различни експертни нива и е насочена както към професионалисти (брокери, застрахователи, нотариуси, строители, счетоводители и пр.), така и към начинаещи в ипотечния бизнес.

С нас кредитирането е лесно!

 

Свобода

В днешно време все по-ценно е качеството на живот. Дистанционно или стационарно, с лични или онлайн срещи, натоварено или лежерно – вие избирате как, колко, кога и от къде да работите според Вашите предпочитания, стил и мотивация за успех.

Конкурентно възнаграждение и експертна подкрепа

Ние знаем как да правим успешен бизнес и Ви предлагаме щедро възнаграждение.   

Баланс

Сами управлявате нивото на своята натовареност и успех в зависимост от вашите възможности и цели.

Тийм билдинги, семинари, обучения, награди и партита

Организираме събития стимулиращи продажбите и междуличностните взаимоотношения в екипите.

Повече печалба и приходи

Предлагаме реалистични таргети и щедри бонус схеми за шампионите в ипотечните продажби. Всеки може да бъде шампион, в зависимост от неговото ниво, стил и ангажираност в процеса на работа. 

Аутсорсинг на дейността

За брокери и професионалисти в другу професии осигуряваме ситема за аутсорсинг на дейността по жилищно кредитиране. Предоставяме експертна подкрепа за абсолютно всякави казуси, ниво на сложност на сделката през целия живот на кредита на Вашия клиент. 

Почивате, когато Вие решите

Баланса между работа, почивка и личен живот е във ваши ръце. Нямате шефове! 

Да започнем работа заедно още днес!

Ако сте заинтересовани да вдигнете нивото и да работите с екип от професионалисти в жилищното кредитиране, пишете ни. От нас експертизата, за Вас удовлетворението от повече доволни клиенти и по-високи доходи.